Gazonmaaiers

(Klik op een logo om de website van de leverancier te bekijken)

Ons assortiment omvat een scala aan grasmaaiers en verschillende maaimethoden. Onze merken zijn Husqvarna, Rover en Hayter. Welk model u ook kiest, u kunt rekenen op betrouwbare prestaties. We hebben handmaaiers, zweefmaaiers, duwmaaiers en zelfrijzende maaiers met benzinemoten. Ook voor elektrische maaiers kunt u bij ons terecht.  Stuk voor stuk staan onze gazonmaaiers voor gebruiksgemak, duurzaamheid en eenvoudig onderhoud. Wij geven u graag professioneel advies over welke maaier het beste bij u past.

Zitmaaiers

(Klik op een logo om de website van de leverancier te bekijken)

Klik voor website Husqvarna

Wij bieden u een ruim assortiment aan zitmaaiers van de merken Husqvarna, Walker Mowers, Kubota en Hustler. In onze showroom kunt u verschillende modellen bekijken, er zijn zowel front- als zitmaaiers. Van elk merk hebben wij uitgebreide brochures voor u beschikbaar.

Graag geven wij u professioneel advies over de zitmaaier die het beste bij uw tuin past. Natuurlijk zorgen wij er voor dat uw nieuwe of gebruikte maaier netjes thuis wordt afgeleverd. Wij geven dan ook graag uitgebreide instructie zodat u er met plezier gebruik van zult gaan maken.

Er zijn ook occasions te koop die wij hebben ingeruild en uitgebreid hebben nagekeken. Alle beschikbare occasions vindt u op deze website. Het inruilen van uw oude machine behoort tot de mogelijkheden als u bij ons een nieuwe of gebruikte machine komt kopen.

Service en onderhoud is erg belangrijk voor een duurzaam gebruik van de machines. Onze service houdt niet op bij het verkopen en leveren van de machine, wij zijn u graag van dienst met service & onderhoud zodat u jarenlang mag vertrouwen op een goed functionerende zitmaaier.

Robotmaaiers

(Klik op een logo om de website van de leverancier te bekijken)

Robotmaaiers zijn er in vele soorten en maten. In ons assortiment hebben wij robotmaaiers van de merken Husqvarna en Ambrogio. Wij staan achter de betrouwbaarheid en het gebruiksgemak van deze automatische maaiers. Ze zijn er voor elk type tui.

Graag zijn wij u van dienst met deskundig advies. Maar onze service gaat verder: ook de installatie van de voorzieningen in uw gazon kunnen wij voor u verzorgen. Zo zijn wij er zeker van dat u kunt rekenen op het grote gemak van het automatisch maaien van uw gazon.

In onze winkel zijn kunt u de modellen bekijken en er zijn uitgebreide brochures met productinformatie beschikbaar.

Kettingzagen

(Klik op een logo om de website van de leverancier te bekijken)

In ons assortiment hebben wij kettingzagen van de merken Husqvarna en Shindaiwa. In onze winkel hebben wij uitgebreide productbrochures.

Al onze machines kun je door toepassing van nieuwe motoren en techniek gemakkelijk starten waarbij voorkomen wordt dat de motor verzuipt. Ook het reinigen van de machines is eenvoudig.

Ook zonder brandstof kunt u aan de slag. De accu-aangedreven kettingzagen van Husqvarna zijn buitengewoon efficiënt en voorzien van een krachtig 36 V Li-ion accupack. De combinatie met een speciaal ontwikkelde, borstelloze motor zorgt ervoor dat de prestaties niet onderdoen voor die van de kettingzagen op benzine.

Wij zijn u graag van dienst met professioneel advies. Ook voor het professioneel slijpen van de zaagketting en voor benzine en olie bent u bij ons op het juiste adres. Met onderhoud en service zorgen wij er voor dat u probleemloos gebruik kunt blijven maken van uw kettingzaag.

Tuinmachines

(Klik op een logo om de website van de leverancier te bekijken)

Wij hebben tuin- en parkmachines in alle soorten en maten. U vindt bij ons apparaten en machines van de merken Shindaiwa, Husqvarna en GTM. Stuk voor stuk betrouwbare machines voor particulier en professioneel gebruik.

Wij hebben onder andere bladblazers, bosmaaiers, kloofmachines,  hogedrukreinigers, tuinfrezen, verticuteermachines, heggenscharen, stokzagen, hakselaars, edgers. Van alle machines kunt u in onze showroom modellen bezichtigen. Van het merk Birchmeier verkopen wij rugspuiten voor professionals. Ook voor heaters van het merk Arcotherm. Wij verkopen stroomgeneratoren van Independent Power Sources. Uiteraard hebben wij van alle merken en producten uitgebreide brochures voor u beschikbaar.

Veel van onze klanten zijn groenprofessionals. Wij bieden u als professional aantrekkelijke verkoopprijzen en snelle onderhoud- en reparatieservice zodat u op uw apparatuur kunt vertrouwen.

Reinigingsmachines

(Klik op een logo om de website van de leverancier te bekijken)

Wij zijn dealer van de professionele reinigingsmachines van Dibo.

Dit merk heeft een uitgebreid assortiment van hogedrukreinigers, vloerreinigers en onkruidbestrijding. In onze winkel kunt u enkele modellen bekijken en er zijn brochures met uitgebreide productbeschrijvingen voor u beschikbaar.

Klik op het logo om naar de website van Dibo te gaan.

Accessoires en overige

(Klik op een logo om de website van de leverancier te bekijken)

Veilig werken met machines is erg belangrijk. Van het merk Husqvarna hebben wij een uitgebreid assortiment aanvullende producten zoals zaagbroeken, veiligheidsjassen, handschoenen, werkschoenen en zaaghelmen.

In ons assortiment hebben wij ook professionele handzagen en stokzagen van het merk Silky. Deze zagen zijn handig in gebruik en zijn een goede aanvulling op de motorzaag die u in gebruik heeft.