Project omschrijving

Mollenbestrijder

Deze professionele Mauki mollenbestrijder is voor het bestrijden van mollen, woelratten en muizen zonder gevaar voor vergiftiging van andere dieren. De mollenvergasser wordt aangedreven door een benzine motor en is veilig en gemakkelijk te bedienen. De dampen zijn ongevaarlijk voor gevogelte, katten en honden. Er is geen speciale cursus of vergunning nodig om dit apparaat te gebruiken.

Werking

 • Met de benzinemotor wordt een mengsel van diesel en benzine (1:50) tot verdamping gebracht
 • Deze rook wordt via een metalen slang en een stolp in het gangenstelsel gebracht
 • Deze rook, met hoog CO-gehalte, wordt met groot bereik in de gangen van de mollen en/of woelratten geblazen
 • De hoge druk van de industriemotor zorgt voor een zeer snelle verspeiding van de rook, en verdrijving van de zuurstof
 • Het ongedierte kan niet ontkomen door de snelheid van het systeem
 • De dieren worden hierdoor verlamd binnen enkele seconden via de ademwegen, met een pijnloze dood tot gevolg.
 • Mollenschade door mollengangen en molshopen wordt effectief bestreden
 • Achterblijvende kadavers zorgen ervoor dat mollen een sterke neiging hebben weg te blijven uit het voormalig leefgebied

Bekijk ook de videofilm:

Huurprijzen

1/2 Dag

55

Dag

94

Weekend

115

Week

304

Huurvoorwaarden

Huren is uitsluitend mogelijk op vertoon van een geldig legitimatiebewijs. Alle prijzen zijn incl. 21% BTW en excl. kosten voor brandstof, olie, transport, reiniging, accessoires en diverse toebehoren. De prijs voor een halve dag is gebaseerd op een huur van maximaal 4 uur waarbij de machine bij gebruik in de ochtend voor 13.00 uur wordt terug gebracht of bij gebruik in de middag vanaf 13.00 uur wordt gehaald en uiterlijk 17.15 uur wordt terug gebracht. Dagprijzen zijn gebaseerd op huur/gebruik van max. 24 uur waarbij de machine uiterlijk de volgende dag op het zelfde tijdstip wordt terug gebracht als deze op de aanvangsdag is opgehaald. De weekendprijs (ophalen op vrijdag en terugbrengen op maandag) is gebaseerd op huur/gebruik van max. 72 uur (zondag wordt niet berekend). Weekprijzen zijn gebaseerd op een gebruik van max. 144 uur (zondag wordt niet berekend). Bij een week huur wordt de machine een week later op dezelfde dag en tijd uiterlijk wordt terug gebracht als deze is opgehaald. Bij de verhuur is een borgsom van toepassing.

Kenmerken

Apparaat Mauki
LxBxH 126x59x64 cm
Gewicht 37 kg
Brandstof 2-takt benzine en diesel

  Reserveren

  Gewenste huurperiode

  Gewenst apparaat/machine (maak een keuze)

  Eventuele aanvullende opmerkingen