Project omschrijving

Houthakselaar

Om snel en eenvoudig grof snoeiafval in kleine, makkelijk vervoerbare snippers te hakken huur je een mobiele hakselaar. Een mobiele hakselaar genoemd trekt het groen en de takken naar binnen doormiddel van invoerrollen, om het vervolgens met kleine messen op een roterende schijf te vermalen tot snippers. De hakselaar die wij verhuren is op een aanhangers gemonteerd, waardoor deze gemakkelijk te vervoeren is.

Een mobiele hakselaar is een machine waarbij je strenge veiligheidsvoorschriften moet volgen. Als je voor het eerst een hakselaar gebruikt, zorg dan dat er een ervaren persoon aanwezig is om jou te begeleiden.

Huurprijzen

1/2 Dag

115

Dag

193

Weekend

253

Week

475

Huurvoorwaarden

Huren is uitsluitend mogelijk op vertoon van een geldig legitimatiebewijs. Alle prijzen zijn incl. 21% BTW en excl. kosten voor brandstof, olie, transport, reiniging, accessoires en diverse toebehoren. De prijs voor een halve dag is gebaseerd op een huur van maximaal 4 uur waarbij de machine bij gebruik in de ochtend voor 13.00 uur wordt terug gebracht of bij gebruik in de middag vanaf 13.00 uur wordt gehaald en uiterlijk 17.15 uur wordt terug gebracht. Dagprijzen zijn gebaseerd op huur/gebruik van max. 24 uur waarbij de machine uiterlijk de volgende dag op het zelfde tijdstip wordt terug gebracht als deze op de aanvangsdag is opgehaald. De weekendprijs (ophalen op vrijdag en terugbrengen op maandag) is gebaseerd op huur/gebruik van max. 72 uur (zondag wordt niet berekend). Weekprijzen zijn gebaseerd op een gebruik van max. 144 uur (zondag wordt niet berekend). Bij een week huur wordt de machine een week later op dezelfde dag en tijd uiterlijk wordt terug gebracht als deze is opgehaald. Bij de verhuur is een borgsom van toepassing.

Kenmerken

Max. diameter 16 cm dikke takken
Vermogen 34 Pk
Maatvoering  370 x 168 x 247 cm
Gewicht 750 kg
Brandstof diesel (verbruik 3,8 l/uur)

    Reserveren

    Gewenste huurperiode

    Gewenst apparaat/machine (maak een keuze)

    Eventuele aanvullende opmerkingen